Tekenen die mensen missen bij het vinden van hun monteur

De eerste stap naar het vinden van een monteur die u kunt vertrouwen, is door naar hun certificeringen te kijken. Hoewel ASE-certificering de gouden standaard is, zijn er andere betrouwbare accreditaties, zowel via het National Institute for Automotive Service Excellence als anderen. Officiële certificeringen zijn een vertrouwde manier om te controleren hoe goed uw monteur is over de verschillende systemen in uw auto. Hoewel standaardcertificeringen goed zijn voor de meeste auto’s, wilt u misschien ook op zoek naar meer specifieke certificeringen bij het kiezen van de juiste monteur als u een speciaal voertuig heeft.

Zoek naar elke monteur die u bezoekt om ASE-gecertificeerd te zijn

Beste monteurs in ColoradoDe eerste accreditatie waarnaar moet worden gezocht in een monteur of autoreparatiewerkplaats is ASE-certificering. Als de standaardcertificering voor automonteurs en technici, geeft deze badge aan dat de monteurs die met uw auto omgaan, weten hoe ze de systemen van uw auto correct kunnen diagnosticeren en repareren. Tijdens het ASE-certificeringsproces leren technici hoe elk systeem werkt en hoe ze mogelijke reparaties kunnen diagnosticeren.

Voor elk type voertuig worden technici getest op acht verschillende certificeringen voor acht verschillende autosystemen, waaronder:

  • Motor reparatie
  • Automatische transmissie/transaxle
  • Handmatige aandrijflijn en assen
  • Ophanging en besturing
  • Remmen
  • Elektrische/elektronische systemen
  • Verwarming en airconditioning

Op het meest basale niveau zal elke door ASE gecertificeerde monteur kennis hebben van die acht gebieden voor auto’s en lichte vrachtwagens, hoewel ze ook kunnen werken aan certificeringen in meer soorten voertuigen. Wanneer u naar een lokale AAMCO komt, kunt u er zeker van zijn dat elke monteur die aan uw auto werkt, ASE-gecertificeerd is.

Alle door ASE gecertificeerde monteurs moeten up-to-date blijven

ASE-certificering is niet slechts een eenmalige beproeving. Monteurs die ASE-gecertificeerd zijn, moeten regelmatig opnieuw worden gecertificeerd om ervoor te zorgen dat ze op de hoogte blijven van kennis en technologie. Autotechnologie verandert en verbetert altijd, wat betekent dat monteurs permanente educatie moeten volgen om te leren over veranderingen in autosystemen en nieuwe diagnostische technologie. Elke AAMCO-monteur is niet alleen ASE-gecertificeerd, maar volgt ook voortdurend bijscholing en certificering om op de hoogte te blijven van veranderingen en nieuwe technologie.

Zoek, afhankelijk van uw auto en situatie, naar speciale certificeringen

Hoewel de standaard ASE-certificering monteurs voorbereidt op het werken aan de meeste auto’s, zijn er momenten waarop u misschien meer gespecialiseerde kennis nodig heeft. Met de groeiende populariteit van elektrische en hybride voertuigen, is het steeds gebruikelijker om op zoek te gaan naar monteurs die zijn opgeleid om dat type auto te diagnosticeren en te onderhouden. De juiste monteur vinden die kan helpen uw auto in vorm te houden of een diagnose te stellen met meer opleiding.

Vertrouw op uw lokale AAMCO Colorado autoreparatiewerkplaats

Het vinden van een monteur die je wilt vasthouden, kan tijd kosten en veel vallen en opstaan. Als u echter controleert op accreditaties zoals ASE-gecertificeerde monteurs, kan dit elke nieuwe autoreparatiewerkplaats een voorsprong op uw lijst geven. Bij AAMCO eisen we dat al onze monteurs ASE-gecertificeerd zijn, zodat al onze klanten erop kunnen vertrouwen dat hun auto in goede handen is. Of u nu bij ons komt voor auto-onderhoud of een grote autoreparatieservice nodig heeft, het is belangrijk om te kunnen vertrouwen op de vaardigheden en kennis van uw monteur. Bel ons met vragen over de certificeringen van onze monteurs of plan online een afspraak voor uw auto in.

Uitdeukset
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart